Rreth Nesh

Lider i shërbimeve navale në Shqipëri


20 vjet përvoje dhe rritjeje të vazhdueshme kanë ndihmuar në themelimin e Redi Nautica si lider në fushën e ndërtimit dhe riparimin e anijeve të vogla dhe të mesme derin në kapacitetin 1000 ton.

Nga 1998 deri në fund të 2007 Redi Nautica fitoi reputacionin e saj të fortë në botën e ndërtimit dhe riparimit të anijeve tradicionale të peshkimit, si dhe të anijeve të peshkimi gjysmë-industriale. Pas vitit 2008 erdhi fillimi i diversifikimit të sektorit, duke ofruar shërbime shtesë në portin e Durrësit si dhe ne porte ndërkombetare fqinje.

Në përputhje me fokusin e saj për të mbetur një kompani konkurruese dhe për të përmbushur pritjet e konsumatorëve, Redi Nautica ngriti dhe një degë në zonën industriale të Porto Romanos duke shtuar kështu gamën e shërbimeve dhe tashme me ambjente magazinimi të standarteve të larta prej 8000m2.

Falë përshtatjes në nevojat e tregut, Redi Nautica disponon dhe mjetet të rënda si fadroma, vinxha, ekskavator dhe kamionë veteshkarkues të gatshëm për çdo projekt të ri. Redi Nautica operon gjithashtu si Agjenci Spedicionere dhe tregon skrapin për import dhe eksport.

Shërbimet tona


Redi Nautica ofron një shumëllojshmëri shërbimesh navale si ulje dhe ngritje anijesh, transport detar esecional, shërbime me vinxh lundrues, shërbime emergjence detare, projektim dhe ndërtim anijesh, agjenci spedicionere si dhe shitjeblerje skrapi për import dhe eksport. Klinkoni më poshtë për të parë të gjitha shërbimet.


Na kontaktoni